Alt eller ingenting

 • 01.01.2016 kl. 20:19

 

I formiddag satt jeg og prata med min eldste datter. Ho sa;  "men mamma, med meg er det alt eller ingenting". Jeg så på henne og tenkte; "du er ikke så ulike meg du". Min mor sa en rekke ganger til meg under oppveksten; "Tone, med deg er det alt eller ingenting". Så var det konstatert, og man leve jo ofte opp til forventningene..... ALT ELLER INGENTING.

 

Og nå har det virkelig vært både alt og ingenting på meg. Det var så mange som ville ha mus, at jeg gav jernet, ja, alt og sprutproduserte mus. Disse kom i desember.

 
Men av blogging, ble det... ingenting.

Og tror dere det var uten forviklinger at de musene ble til.....

 

Ehhh.... NEI!!!

De fjotta seg ofte.

 Og innimellom musforviklinger, ....ble det 30 par musetøfler på hastebestilling.

 

Jeg gav alt, ja nesten for mye....

.

...for da 120 ører var påsydd.... hadde jeg sannelig et par av det slaget til overs...

 

 

Ja, det var ALT

 

Så ble det INGENTING.

 

Ja, da mener jeg, - INGENTING. Joda, det ble julemat og julepakker og juletre og julekos. Men da jeg satte med nedpå om kvelden, -da ble det INGENTING. Helt tomhendt var jeg da jeg så tre nøtter til Askepott, så andre julefilmer, ja, under enhver julenøtt, INGENTING. Ikke en pinne, ikke en krok, INGENTING.

Det var helt til min yngste datter sa: "Mamma, de vottene...." Ja, de vottene, de hadde jeg lovet lenge før musene kom. Så jeg starter da, ....med mønsteret hun ville ha,.... Gjeeeeesp.......oppskrift ja,.... gjeeeesp........kjedelig.

 Tror dere de ble ferdige til jul?

Ehhh ....NEI!!!.

 

Tror dere de ble ferdige til bursdagen hennes i romjulen?

Ehhh.... NEI!!!

 

Tror dere de ble ferdige til nyttår?

Ehhh.... NEI!!!

 

Tror dere de er ferdig nå?

Ehhh....NEI!!!

 

 

 Heldigvis forbarma mormora seg over den jentungen, så votter ble det.

 


Ja, selv om jeg forferdelig ungsinnet og sprek, så er det altså denne eldste som er min yngste....

Lille Marie er min niese sin yngste, ....og eldste. Og hun har vært noen ganger innom denne bloggen før.. Plutselig er hun blitt et år.

Og da kan man ikke bare gjøre ingenting.

 

Så da startet jeg med ALT!!!! ....legger opp på slump. Blander farger, lager mønster.... og krangler masse med meg selv. Jeg strikker og kjefter og rekker opp og freser og ler. Jeg er i siget, bort fra INGENTING.

 

Og tror dere den er blitt ferdig nå?

 .... her hadde det vært kult å si

Ehhhh.... NEI!!!

Men det kan jeg ikke.

  

Det var om alt og ingenting.

Jeg og min eldste datter sitter her å snakker litt fram og tilbake om alt og ingenting. Om nyttårsforsetter som kanskje kan innbefatte noe annet enn alt og ingenting. Eller akkurat det, nyttårsforsett som kan få ei forandring på det med alt eller ingenting.

 

GODT NYTTÅR.

 

 

#dinglemus #strikking #hekling #håndarbeid #håndlaga #Altingenting

Alle mus fikk nye hjem på få minutter.

 • 29.11.2015 kl. 15:33

Hvem skulle vel tro, at alle julemus gikk hen å fikk nye hjem i løpet av noen få minutter. Ja, her sitter Fridajenta vår og ser over vekslepengene før dørene åpnes på messa som var i går.  


Dinglemusene , som var 20 i antallet, var solgt ut på ca. 5 minutter, og gråmusene, 8 av stykket, gikk ut ganske raskt, de også.  Heldigvis hadde jeg Frida der til å styre kassa. Jeg hadde ikke helt hodet på plass, for tro det eller ei, jeg var sliten, fryktelig sliten. Og før første halvtime var gått, hadde jeg bestilling på 10 dinglemus til, som skal lages før jul.

Hva er det så gjør denne karen ..(.eller jenta,... hvem vet), så ettertraktet? Heklamus med stort hjerte og med bena dinglende utfor kanten av store høyder. Musa med strikka lue og tova hjerte. Jeg er så overrasket. Så veldig, veldig overrasket.


For i høst skulle jeg bare forsøke noe,.... og det ble Singel Dingle. Den aller første Dinglemusen. Og ei venninne, ho Anita, var jammen den som adopterte den første. Det skriver hun blant annet om i et blogginnlegg her

Og jeg som hadde tenkt å legge ut oppskrift, så snart det ble litt tid og rom for det, er blitt oppfordret til å tenke nye tanker. Og det tror jeg kanskje at jeg skal gjøre. For nå jobbes det med mere kommersielle tanker, som designpatent og oppskrift som lastes ned mot betaling. Men ennå finnes den bare inne i et Toneart-Tonehode.

Men hva er det som gjør at den er blitt så populær, vet jeg ikke.

Mye ble solgt, men mange sitteunderlag, ble med hjem. Ja, først tenkte jeg at det var nå litt rart, siden de ikke ble satt så veldig mye dyrere enn garnet jeg lagde dem av. Men så kom jeg på, jeg hadde jo laget en hel bataljon av det slaget. Og det er vel bare av den grunn at jeg syntes det var så utrolig mye gøyere å hekle sitteunderlag enn å hekle på mus.  Så ennå har jeg ca halvparten av de igjen, men de går nå ikke ut på dato. Ennå finnes det folk med fargerik smak, og sitteunderlagene i ren ull ligger nå godt her.Og så var det jeg som hadde tenkt å hvile strikke-hekle-lysten en periode, etter at denne messen var over. Slik at jeg kunne slappe av med julestress. Vel, det ble jo noen bestillinger da, så helt julebakst er det dessverre ikke blitt i denne heimen ennå. Men snille mannen min vasker vinduer i dag og alle gardiner er på tur til utbytting. Julestjerner og julestaker er under testing. Joda, vi får jul vi også.

Snart skal vi kjøre eldstejenta inn på hybelen. Og mammaen har gjort klar 24 pakker som skal henges direkte opp på hjertekalenderen hennes på Sortland. Det er bare å hekte de rett opp. Men ennå er det et par dagen igjen til de to neste adventskalenderne skal være ferdig. Imens har jeg litt strikke- og heklearbeid å gjøre.

#julemesse #dinglemus #gråmus #sitteunderlag #hjemmelaget #adventskalender

 

 

Mission Mus Completed, -trur æg.

 • 13.11.2015 kl. 18:55

Da tror jeg vi er fornøyd. Jeg, meg selv og musefamilien. Alle sammen er ferdig og klar til å ta turen til Museumet. De stilte opp til et gruppebilde her nå i ettermiddag.Han Rangel Dingle fikk jo selvfølgelig hjertet sitt. Han som hang i Zinkbøtta i går etter en heftig julebordkveld.

 

Ja, en skikkelig ranglefant er han. Og mens arbeidet med hjertet han pågikk, fikk jeg litt av en historie. Ikke det at han husket alt, men det han husket, er ikke passende å gjengi her. Håper han får en ranglete familie, sånn at han kan få litt forståelse for den han er.

 

Men med hjertet godt plassert, se jeg at han er da ikke så forskjellig fra de andre Dinglemusene.


Hvem vet hva som skuler seg av historie hos hver og en. Alle her har sin. Ingen er lik. Og alle skal de få nye hjem.

 

Men mus er mus og menn er menn. Min mann er akkurat kommet hjem fra en uke på jobb. Fantastisk flott. Jeg har forberedt han på litt av hvert. Se så sjokkert han ser ut!!!

  

Mest tull selvfølgelig. Han skal få tulle nøste på nøste på nøste. Om og om igjen. For jeg har vært så heldig å fått MASSE sengetøy som skal oppramses. Og det som skapet er fullt av, fylles gulvet opp av...

 


Se den sjokkerte MIchel, som ikke kan forstå hva som foregår her. Nei, det er bare å hive seg i oppremsingen, om ikke annet for den stakkars hunden sin skyld.

Ahhhh, ...helga er reddet.

 

#Dinglemus #gråmus #jul #julepynt #julemesse #hjemmelaget #håndarbeid #hekling

 

Ja, bære sett dær å sjå søt ut du, KRANGLE DINGLE.

 • 08.11.2015 kl. 20:12

Ja, søt kan han være, den kranglevorne dinglemusen.

 

 

Det ble bare bråk med denne karen. Men hva annet er det å vente, når navnet er  Krangle Dingle. Det er Dinglemusen sin det som ALDRI blir fornøyd. 6 ganger forlangte han facelift. Ja, 6 ganger,.... og jeg gjentar 6 GANGER, måtte jeg rekke opp det søte hodet hans og hekle det om igjen. 6 GANGER!!

 

Ja, han kan nå bare sitte der da og se uskyldig ut. Krangle kan han i alle fall.

 


Min skyld var det i alle fall ikke, at ansiktet til den nye Dinglemusa ikke ville sette seg sent i går kveld... Jeg gjorde mitt beste om og om igjen ... - i går kveld....

Ja, ehmmm...en lørdagskveld...

 

 

Og selv om stemninga egentlig var berusende god, så ble jeg så INNMARI LEI... av all den musekranglingen,

-at jeg ble en smule fristet til å åpne pakka fra Sparkjøp, som bare har ligget der i flere dager og ventet på å bli tatt i bruk.

Men jeg har en klar avtale med meg selv, -at den skal ikke åpnes før jeg har 20 mus i hus. Og sånne avtaler, det lønner seg å holde, ellers blir det bare bråk. Og å bråke med meg selv, gjør jeg ikke frivillig.

 

Heldigvis er det lettere å forholde seg til de to Dinglemusene som kom på torsdag.

Det er Yngle og Mingle Dingle. Ja de sitter litt i bakgrunnen for den kranglete Krange Dingle

 

 

De kan også se ganske så uskyldige ut, men det er de altså ikke.

Yngle har all verdens med unger, og det er jo i seg selv uskyldig nok. Men så viktig er det for den lille musa å få etterkommere, at hun er ikke så nøye med farskapet. Det kan fort bli så som så.... og hun mister lett oversikten over hvem som er far til hvem. Det blir jo et helsekkes styr med mye forvirring på en dag som denne, -FARSDAGEN.

Mingle er av det svært sosiale slaget. Han menger seg med alle, og elsker å være midtpunktet. Han er da også svært populær blant de andre dinglemusene. Det er egentlig litt rart at han er så populær. Han er nemlig typen som ikke ser andre tydelig, eller viser interesse for hvem andre er. Men sosial er han likevel, SVÆRT sosial, for det gjør at han selv føler seg sett.

Yngle og Mingle er blitt svært gode venner. For gode, kanskje.... Er redd det bare byr på mer styr.

 

Det er kommet to Gråmus i hus også. Det er Sindig og Syndig Gråmus. De er helt annerledes enn andre gråmus. Men hvite,....nei. For gråmus kan vel ikke være hvite eller...

Men det er en annen historie, som kan fortelles en annen gang.

 

#dinglemus #jul #julemus #hekling #strikking #hjemmelaget #håndarbeid

Dagens Dingle!!

 • 05.11.2015 kl. 14:38

Stikker bare innom en liten tur før jeg suser på seinvakt for å fortelle at det er kommet noen helt nye mus i hus. Dette er dagens dinglemus.De er akkurat kommet, så jeg er ikke blitt så godt kjent med dem.. Men jeg kan se at de har stort hjerte, og kan det som dinglemus skal kunne; nemlig dingle med bena, uredd på kanten av store høyder. Hva gjør det vel da at de ikke har helt samme farge på kroppen som de andre dinglemusene her. MEN, kan de kalle seg julemus, når de ikke er julerød???

Lua til den ene har falske fletter, og jeg er litt bekymret for om dette gjør han så pass annerledes enn de andre dinglemusene, at han får problemer med å finne sin plass i fellesskapet.


Men alt dette får jeg vel vite mer om etter hvert. Er spent på hva de heter disse hvite dinglemusene.

 

Nå venter en kommunebil på en sykepleier.

#Dinglemus #Julemus #Jul  #Julemesse. #Håndarbeid #hekling #strikking.

Det sitter en dinglemus på den gamle krakken vår

 • 04.11.2015 kl. 01:09

Men se, der er det kommet en liten grå sak hjem til oss.. En liten dinglemus sitter på den gamle krakken vår.


Nå er det lenge siden det kom en ny Dinglemus til oss, så nå ble jeg glad. Han må ha kommet i kveld.

Han ser i grunnen litt ensom ut. Stort hjerte har han også. Og som dinglemus flest, dingler han uredd med beina på kanten av store høyder.

Han heter visst Engle Dingle. Snill som en engel og gjør ingen fortred.

 

Han kan fortelle at det kommer flere. Og at de neste som kommer,  ikke er helt som de andre Dinglemusene. De er rett og slett ganske så annerledes. Jeg blir så nysgjerrig og spør ham hva han mener. Det vil han ikke si. Selv om han er en engel, merker jeg at han godt kan like å holde meg litt på pinebenken.

Men det er vel sånn det er. Selv engler, kan ikke være bare engler.

 

Men nå er han her i alle fall, Engle Dingle. Og skal vi tro ham, kommer det fler. Men ikke i kveld. For nå er det natta. God natt.

 

 

 

 

#Dinglemus #hekling #Strikk #håndarbeid #Jul #hjemmelaget

Nå har det humpet og dumpet en del i heimen her.

 • 08.10.2015 kl. 12:50

Det skal være sikkert. Det har humpet og dumpet bra i lengre tid. Og da tenker jeg ikke på sånn humping og dumping som kan være ganske festlig til tider. Nei, langt ifra. Heller ikke er det dinglemusebestanden som ar vært opptatt med den slags.

 

Nei, jeg tenker på sånn der humpedump som dette: Nå har jeg det bra fint, helsa holder og sola skinner og alt er såre vel.....å der bar det utfor igjen, nå er det bare å gi seg....nei, men klarer det jo ganske bra nå, fin form i grunnen.....å så elendig jeg føler meg, -er det ikke typisk.

Ja dere skjønner settingen. Da er det godt man har mus å trøste seg med. Ja, jeg var veldig glad da dinglemus Yingle Dingle og dinglemus Yangle Dingle kom til oss.

 

Yangle Dingle og Yingle Dingle er motsetninger. De har selvfølgelig begge to den der ureddheten med seg som kjennetegner dinglemusbestanden. Stort hjerte har de også. Men meningene deres er svært forskjellige. Og om jeg trodde de skulle være til noen trøst, så tok jeg grundig feil. Yingle Dingle og Yangle Dingle vil helst gi velmenende råd, så god til å lytte og trøste er de ikke.

Det ble omentrent sånn her:

Tone, nå må du ta deg sammen, kroppen din trenger å trene, gå ut i frisk luft og så må du begynne å spise betraktelig sunnere. Vitaminer og ja, jeg vet om en rekke produkter du bør ta for å få det bra. Da blir helsa di mye bedre.

Nei, Tone, hør på meg. Du er født med en kronisk bindevevssykdom og nå er det på tide å legge inn årene og ta det med ro. Du trenger masse hvile, du skulle vært uføretrygdet for lenge siden. Du må innse at du  ikke kan gå i jobb med den kroppen der.

Og sånn fortsatte de om og om igjen. Å, så lei jeg ble. Ja, ikke det at de ikke ar store hjerter og mye kjærlighet, men trøstere, det er de altså ikke. Derfor kunne jeg ikke fort nok få dem opp i øverste skuffen sammen med de andre dinglemusene. Man skal jo ikke være uhøflige heller med sånne velmenende fiksere, som ikke har innsett at de ar fått TO ører og EN munn. Så selv om sinnet raser innenfor kroppen, så er jeg hyggelig utenpå: Tusen takk for alle de gode rådene dere har gitt med. Nå kan dere dra å være sammen med de andre dinglemusene.. Og heldigvis gjorde de det. PHU......

 

Men da dukket det to nisser opp.

Tro det eller ei, men det er Dinglenisser. Selv om de er god til å dingle, så er de av et helt annet slag enn DInglemusene. De sier ikke så mye, og jeg tenkte at de er nok kjempefine trøstere. Jeg satte dem godt til rette og så la jeg ut om alle mine bekymringer og all min elendighet. Dinglenissene sa ikke et ord. Det gjorde godt, åååååhhh, KJEMPEGODT...helt til jeg oppdaget, at de LYTTET JO SLETT IKKE, de var bare stille, musestille.... De viste ingen interesse for alt det jeg brettet ut om.... Satt bare der å stirret ut i luften.

 Så de fikk fortsette dagen sammen med Dinglemusene i øverste skuff.

 

Men etter en stund kom disse to dinglemusene. Ja, for å være helt ærlig, så kom de i dag.

 


De er tvillinger og prikk lik. Det eneste måten å skille dem på, er på klærne....ja, og så har de litt forskjellig hjerte. De heter Fomle Dingle og Famle Dingle. De er litt distre og fomler en del. Heldigvis er de ikke sånne som absolutt skal komme med gode råd og skråsikre meninger om alt. Det er heller sånn at de er litt usikre. Og det er jo synd i grunnen. Jeg hadde da heller ikke store forventninger til at de skulle være trøstere. De fikk ta plass hos de andre Dinglemusene, nokså raskt.

 

Og selv, så oppdaget jeg, at det der store behovet mitt for å få trøst og omsorg, det var over. Hva som har skjedd... Jeg tror det er tiden, for av og til er TIDEN din beste venn. Og når man sitter å hekler mus og strikke små museluer, får man god anledning til å snakke med seg selv. Da kan en fort komme til at det beste er å stikke fingeren i jorda.

 Joda, jeg er blitt 50% naver, og da legen sa at jeg nok skulle uføretrygdes i samme prosent, ble sorga stor. Det er liksom ikke meg. Men gradvis, med fingeren i jorda, og med tida til hjelp.....slipper sorga, og jeg begynner å rette blikket fremover.

#dinglemus #dinglenisser #hekling #strikking #hjemmelaget #jul #håndarbeid.

Dinglemusbestanden øker stadig.

 • 05.09.2015 kl. 19:23

Ja, det er i grunnen rart at bestanden øker. Men det gjør den.Rart, fordi husmora har hatt en fryktelig travel uke.

Full jobb. Syke barn, friske barn med alle mulige aktiviteter. Bodøtur,.... Ja, det e kanskje en helt vanlig husmoruke for mange, akkurat sånn det skal være innimellom. Men denne frua, fikk lite tid til både blogging og håndarbeid. Og når man i tillegg er startet med sånn der fysioterapi og skal TRENE, blir man jo helt satt ut.

Så satt ut, at når tiden til det som heter koseligavslapningshelg kom, lå husfrua med høy feber og tette bihuler. Jo, takk, det er jo sånn som skjer innimellom.

Men ikke så galt at det ikke er godt for noe. Man kan helt uten dårlig samvittighet avstå fra å delta i helgevasken. (det er det beste med hele greia) I tillegg kan man syne synd på seg selv og sutre og klage å få masse trøst og oppmuntring fra husbonden.

 

Men uansett hvor mye man prøver å prioritere viktige saker i slike travle perioder, som denne uka har vært, får man tid til LITT musearbeid. Ja, det finnes jo flyplasser, flyturer og venterom i slike uker også. Stunder som utnyttes.

 

Så allerede tidlig i uka, kom Dinglemus Jingle Dingle.

 Det er en lystig trubadurmus som traller og synger dag og natt. Helst går det i Jingle Bells, om og om igjen. Flere av de andre musene, stemte i starten ofte med. Det var tostemt og trestemt, og alle var i strålende humør. Etter hvert ble det vanskelig å holde tritt med Jingle Dingle, og stadig observerte jeg oppgitte blikk. Til slutt måtte jeg stagge den lystige musen, og ofte minne han på at innestemme er innestemme, til tross for sangstemme.

 

Senere kom Dinglemus Pingle Dingle

 


Det er en mus av det bekymrede slaget. Han er ikke spesielt redd for å sitte på kanten av store høyder å dingle med beina. Nei, der er han nokså lik de andre dinglemusene. Denne karen er født naturlig redd for folk. Ja, han kan ikke noe for det, men han er rett og slett redd for mennesker. Dette gjør at han er mer utsatt for fare enn andre mus. For nærmer det seg et menneske, går dinglingen med beina i et fryktelig tempo, og faren for å falle utenfor kanten, øker betraktelig.

 

Jeg fant raskt ut at både Dinglemus Jingle Dingle og Pingle Dingle vill få det bedre i grågarnskuffa sammen med de andre musene. Først og fremst fordi Romeo Gråmus har Whisky, og det tror jeg både vil gjøre godt for den ene og andre musen. Nå får vi bare håpe at karen har vett til å dele på godsakene.

  

Nå må jeg også finne min skuff. Helt uten Whisky,...men med en og annen nesespray..

#dinglemus #julemus #jul #håndarbeid #hekling #strikk #hjemmelaget

Det kan bli litt mye mus, sånn i slutten av august.

 • 30.08.2015 kl. 10:49

Ja, det kan jeg kjenne på meg, at det kan bli litt mye julemus så pass lenge før jul. Vi har Dinglemus sittende på bordkanten 24/7 nå, og det kan bli i meste laget for familien vår. Selv om de er godhjertet og ikke gjør annet enn å dingle med bena, - uten redsel for å falle utenfor.

  

Jeg kjente egentlig at det ble nok allerede i går kveld, da Kringle Dingle kom.

 Dinglemus Kringle Dingle er veldig glad i alle slags kaker og godsaker. Derfor er hun litt rundere enn de andre Dinglemusene. Men ikke altfor stor heller, for hun er en ivrig dingler og får brukt opp ganske mange kakekalorier.

Hun er en dinglemusjente, men det har ikke alltid vært like tydelig. Siden hun er av det litt maskuline slaget, som noen jenter kan være, har hun ekstra mye maskara på seg. Dette for å understreke hvem hun egentlig er, så det har ingenting med jåleri å gjøre.Men nå kjenner jeg at de har fått dingle lenge nok på bordkanten vår. så tidlig på høsten. Nå må de snart nedi grågarnskuffen for å vente på jula sammen Gråmusene.

 

Jeg er i grunnen spent på hvordan det går. Ja, for Dinglemus og Gråmus er jo to helt forskjellige typer mus. Og det kan fort bli misforståelser og konflikter av sånt. Det er ikke alltid så lett å forstå hverandre på tvers av kulturer. Da hjelper det ikke alltid at man har stort hjerte, når man ikke føler at man hører til......

 

#Dinglemus #Gråmus #Julemus #Mus #hekling #strikk #håndarbeid #hjemmelaga #Jul

 

Flere dinglemus er ankommet

 • 29.08.2015 kl. 13:48

Endelig kom det flere mus av den dinglete sorten i vårt hus. Dette er Vingle Dingle. Han kom i formiddag, og vi har så vidt rukket å bli kjent med ham.

 


Og selv om Vingle også er av den uredde typen, som gjerne dingler med bena på kanten av livet, kan han ha vanskeligheter med å ta avgjørelser.

Spør jeg ham om han vil ha brunost eller hvitost, blir det gjerne sånn her; "Ehhh, brun, nei, det er jo godt med gul også, ehh gul, ...nei brun, tror jeg,...nei, kanskje gul, ehh, vet ikke....".Og så ser han på meg som et stort spørsmålstegn, og vil at jeg skal avgjøre for ham.... eller det blir gjerne sånn her; "Du kan bestemme,...nei, jeg vet, ...nei, ....vet ikke, du bestemme, nei,... jeg vil, ...ok...jeg skal, ...nei du".

 Så jeg frykter for at selv om Dinglemus Vingle Dingle også har et stort hjerte.......

  ...blir han for vinglete og ubestemt til å gjøre noe med statusen til Dinglemus  Single Dingle. Ja det kan være at hun må leve opp til navnet sitt enda en stund. Men ensom, nei, det er hun i alle fall ikke lengre.


#Dinglemus #Julemus #håndarbeid #julemesse #hekling #strikk

Vi har fått ei Dinglemus inn i vårt hus.

 • 27.08.2015 kl. 23:06Se så heldige vi er som har fått oss ei dinglemus. Det er jammen ikke verst ettersom rasen er meget sjelden og ettertraktet. Dinglemus er en sånne der "på kanten"-mus. Det er derfor de har fått det karakteristiske navnet. De dingler med bena, på kanten av hva som helst, stort sett uanfektet av fallhøyden under dem.

 Det forstås selvfølgelig at Dinglemus ikke er særlig godt rustet under topplokket. Men det har sine fordeler, det gir minimale bekymringer for disse små skapningene, og de er åpen og imøtekommende til alle de møter.

Dinglemus er mus med store hjerter. De gir av hele seg uten å forvente så mye tilbake.


Dette er Single Dingle, Hun er ikke bare singel, men litt ensom også. Foreløpig er hun eneste Dinglemusen i huset. Men ryktet sier at der e flere på mus av det dinglete slaget på vei.

 
#Dinglemus #Julemus #heklemus #håndarbeid #hjemmelaget #Hekling

Tone

Mamma, kone, sykepleier og strikkeslave. Her er hverdagen min i garnets floker, -på godt og vondt.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no