Sinnastrikkeren tar bloggpause

  • 14.03.2016 kl. 01:36

Ja, nå er jeg bare sinnastrikkeren. Og det er nok ganske så effektivt på strikkefronten, men det blir ikke særlig til blogginnlegg av det. Jeg mener når man har sånn sutremodus altså. Tror egentlig at sinnatrikkeren gjør seg bedre i TV-program for spesielt intresserte. 

Derfor vil det bli en bloggpause til jeg har funnet ut av ting. Er det en sånn fykomfei i kroppen som nå, kan man lett komme til å skrive ting en angrer på. 

Jeg kunne jo ha blitt den nye sinnabloggeren, men er jo egentlig litt for gammel til det. Dessuten kunne bloggen komme til å ta sånn av at jeg måtte stille opp i "Skal vi danse" og "Lindmo" og  jeg kunne risikere å bli et forbilde. Det hadde jo vært tragisk. 

So long, er tilbake før dere vet ordet av det, men da er jeg sterk og uthvilt igjen. Klemz.

5 Kommentarer

gretashobby

14.03.2016 kl. 08:27
Hei. Håper du ikkje blir lenge vekke. Da vil eg savne deg. Og du ta vare på deg sjølv og finn ut av ting da. Vi er her vi vet du. Og trenger du noen å sutre til så er eg her

Siv Svanem

14.03.2016 kl. 08:53
Håper det. Men ha en fin pause....klem

tepausen

14.03.2016 kl. 08:55
Kommer til å savne deg. Ønsker deg en riktig god bloggpause og du er ♡lig velkommen tilbake. Kommer til å savne deg men når jeg vet at du trenger en pause så er det greit. Ønsker deg alt godt. Klem

karidansen

14.03.2016 kl. 12:27
Det er nok en klok avgjørelse! Jeg har latt være å skrive i noen dager nå. Det er hovedsakelig fordi jeg har hatt influensa, men også fordi det har vært litt mye en periode. Da er det fort gjort å skrive dumme, usaklige ting som en kan komme til å angre på! Du kommer sterkere tilbake. Alltid moro å lese dine artige ordsprell på flere fronter!! :)

Hobbystua

14.03.2016 kl. 15:54
Det er alltids en grunn for en bloggpause og det kan nok gjøre deg godt og heller tenke på deg selv når ikke alt er som det skal være. Så jeg ønsker deg god bedring og kom tilbake når du er klar:-))

Skriv en ny kommentar

Tone

Mamma, kone, sykepleier og strikkeslave. Her er hverdagen min i garnets floker, -på godt og vondt.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits