Men sånn kan du ikke holde på om natta, fru Gaasland.

  • 03.03.2016 kl. 13:56

Jeg har hatt en helt uvanlig natt. Ja, dere vil ikke tro hva jeg har holdt på med. Det kommer kanskje som en bombe på noen av dere. NeI, nei, nei, jeg strikka ikke sånn der omgang på omgang som jeg ofte pleier å gjøre.

Så det stemmer at denne lua ikke ble ferdig. Ja, den i babyalpaca silk som jeg skal gi bort til noen som trenger den. Selv om den kan se nokså ferdig ut, så ble den ikke det.

 Joda, jeg tok noen omganger etter at jeg kom hjem fra seinvakta i går. Det ble noen omganger, men egentlig bare noen få. Jeg vet ikke helt, kanskje jeg begynner å friskne litt til, av den omgangssyken, at jeg skal få lov å kjenne på hvordan det er å ha en normalhverdag, uten den trangen til å strikke omgang på omgang, igjen og igjen? 

ferdig, nei, det ble ikke denne lua, ikke denne natta iallefall.Planen var jo  egentlig å feste, Ja, om jeg så skulle ta natta til hjelp, så hadde jeg en riktig så utsvevende festeplan. Men da jeg kom hjem og så at Royen min hadde tatt hele strikketøyet mitt med alle de tråene som trengte å bli festa, og putta det opp i en sånn merkelig pose, så gav jeg opp hele planen. Ja, han hadde rydda, og tenkte ikke på at er du først kommet deg innenfor i det private, så skal det noe til for å komme seg ut igjen. Så der ligger den godt, den genseren, -opp i Alerisposen sin.Men jeg gjorde noe helt annet, det er nesten ikke som jeg tror det selv.

 

Ja, for det var jo ikke ennå blitt natt da jeg kobla meg opp på Ravelry. Jeg hadde blitt tipsa om det for en god stund siden, at kontoen min der så nokså stusslig ut. Og da var jeg ikke klar over at en konto på Ravelry ikke skulle se stusslig ut. Jeg trodde at nettsiden bare var en sånn oppskriftside, der man måtte vær tilknyttet for å få lasta opp forskjellige mønster og sånt. Men nå vet jeg bedre, og en stusslig side, kan jeg jo ikke ha, nei, er man på sosiale medier, så må man da være litt sosial også. Ja, selv om det kan la litt tid og bli sene kveldstimer. Så jeg starta opplastinga av prosjekt , sånne produkter som jeg har laget....

 Nå er det kanskje noen av dere som tenker at nå har ho fru Gaasland gått fra omgang til omgang til å bli sånn der,  -finne prosjekt på prosjekt på prosjekt, på Ravelry. Og det kan være fristende, for jeg kjenner på suget, og jeg fikk i løpet av kort tid mange flinke håndarbeidsvenner der, -med prosjekt etter prosjekt etter prosjekt. Men i natt holdt jeg ikke på med det heller. Nei, for jeg avslutta den saken sånn i rimelig god tid, av en eller annen grunn.

Og så gikk jeg og LA MEG. Det hadde dere ikke trodd, nei, AT JEG SOV!!?? Ja, jeg sovna som en stein, ganske så tidlig, Men sånn kan jeg jo ikke holde på om natta. Det er jo reint ut kjedelig. Ikke har jeg drømt en skit heller, og det synes jeg er utrolig skuffende. Jeg kan iallefall ikke huske å ha drømt, og det er igrunnen enda værre. Tenk å kanskje ha hatt en uhorvelig spennede drøm, for så å gå glipp av hele greia i erindringen. Nei, sånn kan jeg ikke holde på. Blir ikke mye gjort eller opplevd av sånt.

Så vi får se til kvelden igjen, og jeg ikke kan finne på noe mer givende, enn all den sovinga.

#Strikking #Ravelry #Håndarbeid

 

15 Kommentarer

monika

03.03.2016 kl. 14:49
Hei Tone :) så fin bloggen din har blitt :) Og Ravelry, ja tida går fort når man begynner å se på strikketing der :)

Tone

03.03.2016 kl. 22:36
monika: Tusen takk. Ja, tide flyr på Ravelry

Mia - Alt annet enn A4

03.03.2016 kl. 15:19
Hehe, du får det sagt :) Skal ikke sove bort livet nei, da kan man i det minste på en actionfylt drøm!

Ha en riktig fin dag du strikkeglade dame!

Tone

03.03.2016 kl. 22:36
Mia: Ikke sant. Ha en god kveld. :)

gretashobby

03.03.2016 kl. 16:49
Så flink du var som sov masse i natt. Det er jo det ein skal bruke natta til vet du. Sove. Flink du har ordna kontoen din på det nettstedet også. Har aldri lagt inn noe der eg. Du rekker jo alt du da. Nei ikkje strikk eller fest tråder men sov og kos deg heller saman med Royen din du

Tone

03.03.2016 kl. 22:38
gretashobby: Ikke sant. JESS, jeg klarte det!! Den der Ravelry-kontoen, den har stått der i snart et år og bare vært stusslig. Så nå måtte jeg få den litt bedre, men mye arbeid igjen. :)
Tror kanskje jeg skal sove i natt også. :) Skal reise langt i mårra :)

tepausen.blogg.no

03.03.2016 kl. 16:58
Det er så koselig å lese bloggen din. Blir i godt humør av det.

Ha en flott kveld

Tone

03.03.2016 kl. 22:38
tepausen.blogg.no: Tusen takk. Ha en flott kveld, du også :)

fruensvilje

03.03.2016 kl. 17:34
tenker kroppen din hadde behov for søvn ja,det er nok ikke mange som kan sitte oppe natt på natt og være heltinne om dagen i tillegg hi hi.

Fin hue da,men eg synes du må feste dei trådane ,da er det hyggeligere å starte opp med noe nytt ))Jeg fikk familien i dag i postkassen,der er det 40 sider med strikk i dag og jeg har fortsatt ikke tatt av plasten ,så jeg har noe å glede meg til

Tone

03.03.2016 kl. 22:39
fruensvilje: Å, familien!!! Tror jeg må på jobb en tur i morgen, der er ei som samler på oppskrifter fra familien til meg. :) Koselig med sånne hjelpere. Ja, hva skal man finne på etterpå... ? :)

tepausen.blogg.no

03.03.2016 kl. 22:40
Takk for det <3

Ramona2010

04.03.2016 kl. 16:42
Så flott den lua blir! Koselig gave det der altså!

Den nettisden har jeg hørt om, men ikke rota meg inn på. Er det verdt det? en del på norsk der?

Tone

05.03.2016 kl. 22:36
Ramona2010: Takk. Ja, mye inspirerende, men det tar tid, det også... :)

karidansen

04.03.2016 kl. 19:04
Ha-ha....Liker de ordspillene med "Omgangssyke" og "feste"! Vi forbinder jo begge deler med noe helt annet enn strikketøy!:)

Tone

05.03.2016 kl. 22:42
karidansen: :)

Skriv en ny kommentar

Tone

Mamma, kone, sykepleier og strikkeslave. Her er hverdagen min i garnets floker, -på godt og vondt.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits