NEI, VI TRENGER INGENTING. -bortsett fra de 5 trepinnene, da.

  • 31.01.2016 kl. 18:47Vi trenger ingenting. Nei, vi skal ikke ha noe. Det vet dere og det vet jeg, at denne Harstadturen ikke en en shoppingtur. Nei, det er en kjærestetur. Da er det kjæresterier som gjelder, IKKE shopping. Vi trenger jo INGENTING. Der er jeg sikker, HELT sikker. Det eneste må være noen pinner, 5 små pinner, slik at jeg får gjort noe med alt det restegarnet som ble dratt med på kjærestetur til Harstad.

 

 

Det er jeg og kjæresten enige om også. Vi har alt vi trenger. Men så sa han plutselig utpå dagen i går; "Tone vi trenger å lufte hodene". Ja, der kunne jeg forsåvidt være enig. Det kan bli litt lite med frisk luft på et hotellrom i Harstad. Og jeg tar jo sånne klare beskjeder til etterretning, trer på lua og rusler ut på verandaen for hodelufting.  


Ja, det tok faktisk en god stund før jeg forsto at hodelufting ikke hadde noe med frisk luft å gjøre. Det ble forklart, flyktig og svevende, men dog; hodelufting, det gjøres best på et kjøpesenter. Og må man, så må man. Før vi dro, var vi HELT ENIGE, vi TRENGER INGENTING. Ja, bortsett fra hodelufting og muligens fem trepinner.

 

Men da jeg stod på Claes Ohlson, så jeg at jeg hadde tatt HELT FEIL. De lampene er akkurat det vi TRENGER Ja, to sånne for å bytte ut de der to slitne, gamle som henger i heimen. Det MÅ vi ha!!!


Og prisen, tja 299, ikke så verst. Men for dyrt til at vi kjøper dem nå. Nei, de som henger, henger der godt. Vi kan klare oss uten litt til.

 

Men videre ser jeg noe som er nesten litt prekært. For stavmikseren der hjemme har tatt kvilen og minneordene over den er allerede lest. Høyt savnet ble den også. Denne TRENGER vi virkelig.


Og prisen, tja 299. Det er kanskje ikke helt tiden for en slik investering nå. Nei, vi har jo klart oss uten i noen uker, og kan sikkert klare det litt til.

 

På Vera Moda lå de der, på rekke og rad. Buksene i perfekt formdyktig stretch. Og jeg tenkte at det, ja, det TRENGER jeg virkelig. For den dongerien jeg har, er for gammel til  vise seg ute blant folk i. Den strammer også av en eller annen grunn på de utroligste steder på kroppen.


Og prisen, tja, 299, er nå ikke så verst. Men så kom jeg på, jeg går jo så sjelden i bukse. Jeg trenger det egentlig ikke, å investere i en sånn sak akkurat nå. Nei, den kan nok vente, til senere en gang.

 

Mens vi foretok hodelufting på kjøpesenter, forstod jeg det klart, ja, det var virkelig mye vi TRENGTE.

Se bare her:

 

  

Men ingenting var så prekært at vi ikke kunne utsette det, en stund til. Så vi handlet virkelig ikke, ikke en eneste ting av det vi TRENGTE.

 

Vi skulle bare få tak i noen trepinner, vi, -så var hodeluftingen over. Ja, jeg måtte jo ha sånne pinner da. 5 trepinner som kan brukes til restegarn på et hotellrom i Harstad. Nille har kanskje sånt. Ja, Nille må til. Bare se!!!

 


NEI, NEI, NEI, IKKE TIL VENSTRE, DRA BLIKKET TIL DEG, TONEKONE!! PINNENE ER TIL HØYRE, HØYRE!!!

Og med skrått blikk konstaterer jeg, pinner til høyre, og garn til venstre. Og hodet trekkes mer og mer over til jeg oppdager skiltet.....HVA???!!!! UTROLIG. Dette kan vi virkelig ikke gå glipp av. Ja, noe sånt sier jeg til kjæresten, som ser spørrende på meg. "Kjenn, Roy, kjenn på det garnet, så DEILIG!!! " Og kjæresten kjenner og ser spørrende på meg. "Er det ikke noen flotte farger, Roy?". Og kjæresten ser på garnet og så ser han spørrende på meg.

 

Mer er det vel ikke å si. For jeg kjenner det jo på meg. Jeg TRENGER det. Og sånt kan vi ikke la gå fra oss. Det ble bare 316, til sammen. Og det er ikke så mye, når man virkelig TRENGER det.

 #Garndilla #Garn #Garnavhengig #Detgodeliv #hjemmelaget

15 Kommentarer

venkesstrikk

31.01.2016 kl. 19:08
Akkurat som meg på handletur. Jeg klarer å gå forbi det meste bare ikke garn.....

Tone

31.01.2016 kl. 19:19
venkesstrikk: Så rart... Underlig i grunnet, at vi trenger det så mye mer. :)

fruensvilje

31.01.2016 kl. 20:35
he he det var litt av en hodelufting )) men garnet var virkelig billig og billig garn er alltid en god invetering ,ikke går det ut av moten heller

Tone

02.02.2016 kl. 16:05
fruensvilje: Ikke sant. Så godt med sånne som gir full støtte:) Ha en fin dag.

tepausen.blogg.no

31.01.2016 kl. 21:29
Hodelufting innendørs trengs av og til det også <3

Tone

02.02.2016 kl. 16:05
tepausen.blogg.no: Det var visst et must. :)

Oldemorbloggen

31.01.2016 kl. 22:07
Dette her har alle me strikkarar full forståing for. Du hadde nesten vore for standhaftig og litt dum, viss du ikkje hadde slått til når det var så rimeleg garn å få kjøpt.

Tone

02.02.2016 kl. 16:05
Oldemorbloggen: Ikke sant. Så godt med sånn uforbeholden støtte. :)

Hobbystua

31.01.2016 kl. 22:19
Herlig og lese at vi er flere i samme " båt ":-)) Vanskelig og gå forbi noe som vi bruker mye av til daglig. Så det er kjekt og lufte hodet på rette plasser:-) Ha en riktig fin ny uke med masse deilig garn og pinner.-)

Tone

02.02.2016 kl. 16:06
Hobbystua: Godt vi er flere. God uke til deg også :)

gretashobby

01.02.2016 kl. 08:05
Du godeste Tone. Du eller dere var jo så flinke at da var det vel greit med bitte litt garn da. Viss Roy ikkje var enig burde han ho gått på kjøpesenteret alene og funne pinner til deg. Men det kunne han jo ikkje da nei. Det var jo kjærestetur og da går man ikkje fra sin kone på hotellet for å kjøpe strikke pinner til henne. Da gjekk det som det måtte gå da. Hehe. Du lager nok noe fibt av dette garnet også du. Håper helgen virkelig vart kjærestetur og at begge koste seg. Da er du klar for ny uke. Klem

Tone

02.02.2016 kl. 16:08
gretashobby: Hehe, han er alltid enig, bare litt spørrende ;) Og han hentet så mye rart til meg,...oss... vin og sushi, ...for eksempel. Klem

Hekleri og Ra

01.02.2016 kl. 21:43
Klart at du trengte det ;-) Håper det ble en fin kjærestetur allikevel ;-)

Tone

02.02.2016 kl. 16:12
Hekleri og Ra: Klart. Ble super :)

tepausen.blogg.no

02.02.2016 kl. 16:30
Forstår det

Skriv en ny kommentar

Tone

Mamma, kone, sykepleier og strikkeslave. Her er hverdagen min i garnets floker, -på godt og vondt.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits