Kan man klare å elske en trøblete håndveske?

  • 29.01.2016 kl. 05:25Det har kanskje noe med natta å gjøre, at jeg har slike tunge tanker. Ja, det skulle ikke forundre meg at det er flere der ute, som forholdsvis lett får tunge tanker, når natta går mot morgen og man prøver å elske uten helt å lykkes.

 

Og den jeg virkelig elsket, den gikk i søpla i natt, den som har vært trofast og støttende i så mange år, den forsvant ut av livet mitt brutalt og virkelig for få timer siden.

 Er det rart at jeg har sånne tunge tanker?

Men det har jo bare vært bråk med den strikkaveska helt fra starten av. For dere som har fulgt dramaet her og her, vet at det ikke bare har vært lett. Jeg ble lurt trill rundt og så ble jeg konfrontert med min egen inkompetanse innen strikkefaget.

 

Og ikke nok med det, fortsettelsen på visa var at jeg ble så inn i hampen satt på plass av den veska, i går kveld IGJEN

Ja, nå har det seg sånn at det går litt i tull med dagene.... og nettene, de har også fått en tendens til å spille meg et puss. Men i går kveld, altså onsdagen, skulle jo den nye veska ferdigstilles. Jeg hadde innsett totalbommen med garnmengde og vært å hamstra NOK. Jeg hadde innsett at man får ikke til tovevesker med 6 nøster, men 8 nøster, det får da holde, i MASSEVIS.

 

Det hadde det også gjort, om man har en forkjærlighet for deformerte håndvesker uten skulderreimer eller annet å fastholde i. Etter å ha studert den en stund, var det bare å fastslå, at jeg er ikke helt der ennå. Så jeg gav opp hele greia, og måtte ty til søvn den natta også.


Men da jeg stod opp i dag, da.....,Ja, selv om jeg er nokså sperret i toppen, akkurat nå, så tror jeg at i dag, må være den dagen som kalles for torsdag. Ja, det var denne torsdagsmorgen jeg kom til å tenke at det er ikke så lett å få handla på Spar, når man ikke får muligheten til å ta sin lovpålagte matpause. Nei, en sånn matpause, det var helt umulig for meg å få gjennomført denne dagen.

FOR MAN HAR DA IKKE MATPAUSE NÅR MAN IKKE ER PÅ JOBB? Ja, det skjønner jo alle.

 

Så etter en rekke huslige gjøremål, bestemte jeg meg for å ta en helt vanlig husfruetur på Spar for å handle inn helt vanlige husholdningsprodukter til heimen. Siden det begynner å ryktes at jeg er litt vel ofte å se ved garnhylla på Spar, planla jeg å bare legge noen nøster, sånn tilforlatelig i handlekurven. Og de planene de fortalte jeg ikke til noen.... 

Men da jeg kom dit, oppdaga jeg at en eller annen måtte ha skjønt at noe var i gjære og SENDT BUD OM FULL SPÆRRING AV OMRÅDET FØR JEG INNTRAFF STEDET!!!

 


Men då våkna kampviljen i denne dama, og jeg brøt sperringene og kjempa meg frem. Fikk tak i 3 nøster, som jeg handla inn til hus og heim sammen med brokkoli og blomkål. Ja, 3 nøster. Det må i alle fall til, tenkte jeg.

 

Vel hjemme trøbla det seg igjen. For jeg strikka og strikka, og tror dere at 11 nøster var nok? Nei, for det var det nemlig ikke. DET VAR ALT FOR MANGE!!!! . Men det turte jeg selvfølgelig ikke å si til meg selv. Det skal da være grenser for hvor mye påpekning av inkompetanse man skal tåle i løpet av få dager. Derfor gjorde jeg bare som ingenting, og satte meg til for å hekle blomster, med den største selvfølgelighet. Ja, veska må ha blomster, det hadde jeg jo EGENTLIG tenkt hele tiden...

 Og så, ja, da kunne den puttes i vaskemaskinen og jeg venta de skarve minuttene det tok mens jeg tenkte. Nå, NÅ er det like før. Den veska skal jeg alltids få vent meg til. Vi har bare hatt litt startvansker sammen. Og jeg begynte i grunnen å glede meg litt til den kom ut.....

 

MEN DEN MÅ JO HA KNAPP. DEN HAR JO HULL!!! JA, HAR MAN HULL, SÅ MÅ DET DA EN KNAPP TIL. Så forferdet ble jeg da jeg oppdaget at jeg ikke hadde tenkt på den saken, at hele bildet ble skikkelig uskarpt.

 


Og mens klokken nærmet seg natten, begynte jeg å lete etter en knapp som passet. Men tror dere jeg fant noe? Joda, jeg fant datapennen som har vært borte en god stund, men en knapp som passet den veska, var ikke å oppdrive.

 


Det var egentlig bare en som kunne være aktuell i størrelse, og da jeg holdt den inntil, så bare gremtes jeg... NEI, FYTTE RAKKERN, DET ER DA TROSS ALT GRYENDE KJÆRLIGHET JEG PRØVER Å FÅ TIL HER.

 Men heldigvis, et STRIKKEGENI, hadde vært så lur å ta med rikelig med garn fra Spar. Akkurat nok garn til å gjøre knappen vakker, - med en heklekrok...


Og da klokka nærmet seg 3 i natt, la jeg kappen i maskinen, sammen tre ulltrøyer i rette farger..

  

Jeg sa til meg selv; "Nå er det veldig viktig at du ikke setter på maskinen, for det et midt på natten og den bråker så fælt". Og så satte jeg på maskinen.

Og det vet alle som venter på at en knapp skal toves i maskinen midt på natten, at å legge seg, det er bare å glemme.

Men det passa egentlig godt at jeg måtte vente på den knappen i maskinen, for jeg har ganske så mye å foreta meg. Jeg skal nemlig med kjæresten til Harstad i morgen tidlig. Ja, jeg tror det blir i morgen tidlig. Enkelte vil kanskje hevde at i morgen tidlig, fredag morgen, altså, er i dag, men i alle fall, jeg har en del å gjøre før den turen. Ja, for en kjærestetur på flere dager, den må planlegges litt.

Men ei håndveske har jeg i alle fall å ha med, selv om den er av det trøblete slaget. Nå gjenstår det bare å se, om den er blitt til for å elskes.


God natt, ....eller enkelte vil vel hevde at det er en god morgen.

 

#håndveske #toveveske #strikk #heklaroser #strikkehverdag #håndarbeidshverdag #egendesign

 

13 Kommentarer

tepausen.blogg.no

29.01.2016 kl. 06:56
God morgen og jeg ønsker deg en vakker dag. Nydelig veske du har laget. Flott med rosene på

Tone

31.01.2016 kl. 19:36
tepausen.blogg.no: Takk. S hyggelig. Ha en fin kveld. :)

fruensvilje

29.01.2016 kl. 11:53
det var en skikkelig fin veske,du må bare bli glad i den )selv om dt var litt trøbbel i starten hi hi

Og med ny fin veske kan du slappe av og kose deg på kjærestetur ))

Tone

31.01.2016 kl. 19:35
fruensvilje: Ja, det har du helt rett i, nå kan vi bare slappe av... :P :) Om jeg klarer holde meg borte fra strikketøyet. :)

gretashobby

29.01.2016 kl. 12:00
Herlighet for ei dame du er. MEn etter amsse strev så fikk du deg veske Og den vart da skikkelig tøff også den. Du er no god da. Håper du fikk deg eit par timer med søvn før du skulle dra. Klok er du ikkje som sitter oppe hele natten. SKjønner ikkje korleis du kalrer det eg da. Men vi er nok ikkje laga av samme materiale hehe. Kos deg masse masse i helgen og ta vare på kjærleiken. Klemmer i fleng til deg

Tone

31.01.2016 kl. 19:34
gretashobby: Jeg er ikke god på å være våken. Jo, forresten, det er jeg veldig god p. Jeg er ikke s god etterpå.... :) Blir drita sur, dessverre. Heldigvis fikk jeg sove de tre timene i bilen. :) Så da var jeg klar for kjærestehelg. :) Stor klem :)

annebe

29.01.2016 kl. 15:28
Jeg var våken nesten i hele natt..men ikke på grunn av vesker , men fordi det ble litt mye kaffe i går :))

Den veska der blir du nok glad i ...riktig kul ble den :) God helg <3

Tone

31.01.2016 kl. 19:33
annebe: Ja, en og annen gang får man ta en sånn våkennatt. Og så får man glede seg over de nettene man blir uthvilt. Tusen takk :)

Oldemorbloggen

29.01.2016 kl. 15:40
Den veska var knall og flott kandidat til å bli elska. Elles takk for innlegget, det fekk meg til å le.

Tone

31.01.2016 kl. 19:31
Oldemorbloggen: Det var godt at du fikk ledd litt. Takk for gode ord om veska. :)

karidansen

29.01.2016 kl. 21:27
Det ble jo ei aldeles nydelig veske da, sjøl om tilblivelsen var krevde sitt og var anstrengende for opphavet! :)

Tone

31.01.2016 kl. 19:30
karidansen: Ja, den ble ganske elskelig :)

tepausen.blogg.no

31.01.2016 kl. 20:42
Takk for det og ha en flott kveld

Skriv en ny kommentar

Tone

Mamma, kone, sykepleier og strikkeslave. Her er hverdagen min i garnets floker, -på godt og vondt.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits