Lurt trill rundt igjen.

  • 26.01.2016 kl. 20:30

Det hendte noe høyst merkelig i dag. Noe helt uten forvarsel. Det dukket opp noen nøster med turkisrosa garn, nesten helt uten forvarsel.Jeg er i grunnen usikker på når alt dette begynte. For dagen startet svært forsiktig, med en vekkeklokke i syvtiden og en sykepleieruniform som kom på kroppen. Enda etter en stund satt jeg bak et ratt i en kommunebil.

 

 


 

 

Og på et eller annet tidspunkt den formiddagen så kikket jeg over på setet ved siden av meg. Passasjersetet. Der var det altså ingen passasjerer, men en hel del sykepleierrot. Sykepleierrot, er ikke særlig farlig, men det er ikke særlig pent heller. Det er bare rot etter en sykepleier.

 

 


 

 

Jeg ble ganske så overrasket over det jeg så. Ja, ikke overrasket over alt det rotet, jeg er egentlig vant til at jeg ikke har det sånn plettfritt rundt meg. Det er bare det at den veska mi, den kjære veska mi, hadde fått en skikkelig trøkk. Ja, for dere som ikke fikk det med dere, så gjentar jeg bilde her, med en aldri så liten tydeliggjøring.

 
YNDLINGSVESKA mi!!! Så utrolig trist! Jeg skal innrømme at selv om jeg tenderer sterkt over til rosablogging (sjekk farge på overskrift og farge på uniform), så er jeg ikke helt kommet der at jeg har designerveske. Ikke er det særlig mye skinn i den veska heller, eller noe annet som kan minne om "fashion and style". Men den veska, den elsker jeg.

Jeg har da mange andre vesker også, både kulere og mer fancy. Men alle de veskene er helt ubrukelig. En veske MÅ ha rom til et hvilket som helst strikkearbeid. Ja, for en veske som duger må ha plass til et BEREDSKAPSHÅNDARBEID, når som helst. Et sånt håndarbeid til NØDEN, om en eller annen katastrofe skulle inntreffe og en ble sittende fast et sted, uten noe å henge fingrene i.

 

Men jeg har da store vesker også, sånn som denne i kontstrikk


 

Men den er liksom for stor, og så er den i grunnen opptatt til enhver tid. Ja, for dere som ikke fikk med dere HVA den er opptatt av til enhver tid, så gjentar jeg bildet, med en liten tydeliggjøring.

 

 Men der i bilen, litt utpå dagen, går klokka over i matpausetid og sykepleieren forbereder seg på næringsinntak. Og selv om den lurvete veska er ganske stor, kan ikke denne dama finne en eneste matpakke der, ikke denne arbeidsdagen heller.

Siden magen buldrer finner jeg det best å ta turen inn på Sparbutikken for å lete etter næringsmidler. Mat må man ha, og mat fant jeg. Ja, jeg vet, jeg tenderer over til rosablogging, men likevel, enn så lenge kan 50 % komme godt med.

 Og for alle dere som tenker at jeg har brutt alle forsetter om et sukkerfritt liv, så finner jeg det nødvendig og gjenta samme bildet, bare fra en litt annen vinkel.

 

 Jo, den var sukkerfri, og jeg har egentlig ingen grunn til å kjenne meg gira. Likevel føler jeg en sitrende spenning i kroppen. En slags god uro, -noe er på gang. Noe jeg ikke kan skjønne helt hva er. Og mens jeg leter etter svar på denne underlige tilstanden, så leter jeg også i posen fra Spar.

 

 


HVA????????!!!!!!

 

Jeg mener

HVA?????!!!!

NEI DETTE KAN JEG ALTSÅ IKKE GODTA. NOEN HAR FYLT GARN I POSEN MENS JEG HANDLA PÅ SPAR. BARA PUTTA OPPI NØSTE ETTER NØSTE I HELT UTROLIGE .....VAKRE FARGER. ET SLAGS GARN TIL TOVING.

HVEM??????!!!!!

Jeg mener

HVEM????!!!!

 

Mer forundret enn jeg følte meg der og da, ja, det skal men lete lenge etter. Ja, man skal vel helt tilbake til sist torsdag da jeg måtte forbi et garnutsalg etter jobb... Men gradvis må jeg bare godta, at jeg er blitt lurt trill rundt igjen. Tror jeg må være et fryktelig naivt menneske.  


Vel hjemme i stua, senere, kom jeg på, at det var da egentlig ikke så dumt det der med å bli lurt trill rundt med det garnet. Selv om det var påfallende pussig at det skjedde akkurat i dag etter at det gikk opp for meg at jeg trengte en ny veske. For det garnet passer jo perfekt til akkurat det formålet. En håndveske, akkurat passe stor, - perfekt til lommebok, mobil og nødhåndarbeid.

 

Og den saken som hastet sånn den jeg fikk et prekært behov for å lage her, Ja, den trenger jeg nok egentlig ikke med det første.

Den får nok bare vente.

.

For nå er det en veske som venter på å bli til. En det er et mer prekært behov for.

 

Ja, det er ikke bare jeg som er forundret, over at et nytt strikketøy er på gang. Helt uten forvarsel. Joda, MIchel, jeg vet, jeg vet. Men jeg ble lurt trill rundt igjen. Ja, jeg vet, -nå igjen. 

 Men noen gang er det godt å bli lurt TRILL RUNDT. Noen ganger kan det være til stor nytte.

 

#Lurt #Håndarbeid #Garndilla #Strikking  

28 Kommentarer

fruensvilje

26.01.2016 kl. 21:09
å du e bare så herlige )) og den veska kommer til å bli så fin atte ))

Tone

28.01.2016 kl. 13:48
fruensvilje: Tusen takk :)

gretashobby

26.01.2016 kl. 21:18
Halloen kjære deg. Du er jammen lettlurt. Hehe. Blir nok ei flott veske det der. Eg skal til Førde på lørdag. Der er det 3 skikkelig garnbutikker pluss litt til. Korleis skal det gå. Legge att alle kort heime aksnkje :). Ha ein flott kveld og natt med strikking av ny veske. Gleder meg til å sjå Kosa deg du vennen. klem

Tone

28.01.2016 kl. 13:50
gretashobby: Bare husk å ta med deg et fett bankkort. Eller det lureste, har jeg erfart å ta med ektemann, hvis han tar med et fett bankkort. :) Kos deg. :)

Toveshobbykrok

26.01.2016 kl. 21:22
Så bra skrevet. Kjente meg godt igjen med garn som plutselig blir lurt opp i poser 😂😂

Tone

28.01.2016 kl. 13:50
Toveshobbykrok: Tenk at det er fler som opplever slik lureri.!! :D

Oldemorbloggen

26.01.2016 kl. 21:23
Stakkars mennekje, så lettlurt du er. Eg har tendens sjølv og, men trur du har det verre. Den kontstrikka/tova veska di likte eg godt. Skikkeleg fine fargar.

Tone

28.01.2016 kl. 13:51
Oldemorbloggen: Ja, noen av oss er svært naive. :) Jo, tror den veska kan bli godt synlig i landskapet. :) Hadde den bare blitt ferdig.

Hobbystua

26.01.2016 kl. 21:48
Jeg ler av deg på en riktig god måte,for du skriver så herlig og rett fra hjertet. Men den strikka og tova veska di er jammen flott og nå er jeg spent på neste resultat du begir deg på. Og med dine raske hender så går det nok ikke lenge til før vi får se den ferdig:-) ps.må du ikke stresse så du får for høy puls og blodtrykk nå da.....-)

Tone

28.01.2016 kl. 13:53
Hobbystua: Det var nu godt at du fikk le litt :) Jeg må le jeg også, ganske mye. Og så har jeg blodtrykksmedisin som jeg tar hver morgen, av en eller annen grunn. :D :D Den blir kanskje ferdig en gang..... om jeg bare får nok garn. :)

karidansen

26.01.2016 kl. 22:30
Næmmen....har de grannøster på Spar?? Det var et skittent salgstriks da...bare å putte garnnøster opp i veska til ei intetanende kjerring!! Du får gjøre det beste ut av det....og det GJØR du! ;)

Tone

28.01.2016 kl. 13:54
karidansen: Jeg sliter med å forstå. Men det er sant, det nytter ikke å bli sint eller noe sånt. Når overraskelsen har lagt seg, er det bare å gjøre det beste ut av det. :)

tepausen.blogg.no

26.01.2016 kl. 23:25
Sååå nydelig hund du har. Lykke til med det nye strikke tøyet

Tone

28.01.2016 kl. 13:55
tepausen.blogg.no: Takk. Har tre nydelige hunder, Men ho Michel har så mange fotogene uttrykk, så det blir mye bilder av henne. :)

Marianne

26.01.2016 kl. 23:46
Koselig innlegg....og du må ta å finne ut kven som har stappa garnnøster oppi posen din....sikkert noen som vet du er glad i å strikke ;)

Ikke rart hunden er sjokket :)

Kos deg med strikket....men husk å sove litt.

Ha ei riktig god natt :)

Tone

28.01.2016 kl. 13:56
Marianne: Hehe, ho blir lett sjokkert., ho Michel. Tror det blir sånn nå at jeg sover når jeg blir gammel.... og det er det jo leeeenge til :D :D Ha en god dag. :)

Siv Svanem

27.01.2016 kl. 08:59
Merkelig, slike ting skjer med meg også.

Tone

28.01.2016 kl. 13:58
Siv Svanem: UTrolig. Er vi fler som har det sånn:) Pst, Jeg kommer ikke inn på bloggen din nårr jeg trykker på bloggadressen. Må forske litt :) Ha en flott dag.

Mia - Alt annet enn A4

27.01.2016 kl. 15:29
Hehe, det blikket på hunden -Hva i alle dager mor?? Helt enig med deg, veske MÅ man ha! Og den skal gjerne innfri visse kriterier for å være godkjent.

Tone

28.01.2016 kl. 14:00
Mia: Ikke sant. Ja, ho har det der bdramablikket, ganske ofte. Og ho er en liten dramaQueen. ;)

Åse

27.01.2016 kl. 18:08
Kanskje du hadde med deg en nisse på handleturen. :) Pass på neste gang!

Tone

28.01.2016 kl. 14:00
Åse: Ahhh, en dingelnisse på skuldra. Kanskje det var det det var. Jeg som alltid skylder på Skybert. :)

gretashobby

28.01.2016 kl. 13:55
hehe. Eg drar da ikkje til Førde uten kjæresten. Han digger å dra dit å gå i butikker. Er bare redd det blir drittver så vi ikkje kan dra eg da. Men det er eit par dager att

tepausen.blogg.no

28.01.2016 kl. 14:04
Ja de er ulike de også som mennesker er. Hunden min vet at han får en godbit når jeg tar bilde av ham. Eneste måten til at han klarte å være tålmodig under fotografering, er å gi ham litt belønning

Ramona2010

28.01.2016 kl. 19:32
Dette er et nydelig garn. Men litt frekt som bare spretter opp i posen din da ;)

Tone

31.01.2016 kl. 19:38
Ramona2010: Fryktelig ufint å ta seg sånn til rett ;)

Ramona2010

01.02.2016 kl. 10:58
Tror vi bare må innse at det er slikt som skjer :D

Tone

02.02.2016 kl. 16:08
Ramona2010: Jess. bare å godta.:)

Skriv en ny kommentar

Tone

Mamma, kone, sykepleier og strikkeslave. Her er hverdagen min i garnets floker, -på godt og vondt.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits